• FILTRER SØKET
 • SEKSJON
 • Søkeresultat for :
 • Noe lavere laksepris, avventende marked

  - Det er ikke noe trøkk ute, og en stillingskrig mellom oppdrettere, eksportører og kunder, sier en eksportør til IntraFish.

  NYHETER  intrafish.no 24 mar 12:48 GMT

  Kontali-rapport tynger lakseaksjene

  Samtlige av lakseoppdrettselskapene på Oslo Børs faller fredag. Analytiker Lage Bøhren i Carnegie mener at sektoren tynges av de samme faktorene som de seneste ukene samt en rapport fra Kontali analyse torsdag.

  Finans  intrafish.no 24 mar 11:18 GMT

  Reuters: UK kan stenge for EU-fiskere

  Storbritannias statsminister Theresa May er forberedt på å stanse europeiske fiskefartøyer fra britiske farvann, dersom samtalene med EU og Brexit bryter sammen.

  NYHETER  intrafish.no 24 mar 10:17 GMT

  Laksebiomassen 5 prosent over fjoråret

  Ved utgangen av februar var den stående biomassen av laks i norske merder på 679.000 tonn. Det er 5 prosent over samme tidspunkt i fjor.

  NYHETER  intrafish.no 24 mar 10:02 GMT

  Sterk vekst i søkretallene til havbruksutdanning

  Stadig flere elever søker blå utdanning. Tallene viser sterk vekst i antall søkere til akvakultur, samt en oppgang i antall søkere til faget Fiske og fangst.

  NYHETER  intrafish.no 24 mar 09:27 GMT

  Åpen

  Taletrengte politikere fikk det ikke lett

  90 minutter med ja eller nei svar, med noen muligheter til korte begrunnelser. De taletrengte politikerne fikk testet seg i Litteraturhuset i Oslo.

  Fiskehelse  intrafish.no 24 mar 08:40 GMT

  Spenning om lakseveiene i Nasjonal transportplan

  Like før påske skal regjeringen legge fram for Stortinget Nasjonal transportplan (NTP) for perioden 2018 til 2029. Det vil da vise seg om forslagene til laksenæringa i nord og Statens vegvesen Region Nord er blitt tatt hensyn til.

  NYHETER  intrafish.no 24 mar 04:00 GMT

  Fersk laks holder stand i Storbritannia

  De siste 12 måneden til og med 25. februar, har salget av fersk laks i britisk dagligvare holdt seg stabilt. Samtidige er det salgsnedgang for frossen og hermetisk laks.

  Sjømat  intrafish.no 24 mar 04:00 GMT

  Snudde tap til overskudd

  Godt hjulpet av lakseprisen leverte chilenske Blumar langt bedre resultater i fjerde kvartal 2016 sammenlignet med året før.

  Fiskeoppdrett  intrafish.no 24 mar 04:00 GMT

  Venter økte villaksfangster i år

  Alaska Department of Fish and Game (ADF&G) venter ifølge en ny rapport at villaksfangstene i Alaska skal øke med 81,3 prosent i år.

  NYHETER  intrafish.no 24 mar 04:00 GMT