NYHETER

Se alle artikler

– Skammelig at oppdretterne ikke byr på VM-trøya

Sildefisker Torfinn Gangstad fikk høyeste bud på den signerte VM-trøya, men han synes det er skammelig at ingen oppdrettere har gitt bud. Han oppfordrer flere til å snu seg rundt og by.

– Laksenæringen burde definitivt kjenne sin besøkelsestid og by på den signerte VM-skjorten. Inntektene går til redningsselskapet, et selskap som også er viktig for oppdretterne, sier den ivrige silde- og makrellfiskeren fra Ålesund.

Det var IntraFish og Fiskeribladet som sammen med Ask Økland auksjonerer bort VM-trøyen. Økland vant en sykkelkonkurrans i Bergen forrige uke, men ønsket at skjorten skulle gå til et godt formål. Han valgte seg Redningsselskapet siden de etter hans mening gjør en svært viktig jobb. Dette er Gangstad helt enig i.

6a3b36878b3aeffb85a21fb4923ec047 SIGNERT TRØYE: Ask Økland håper flere vil by på den signerte VM-trøya. Foto: ØYSTEIN HAGE

– Jeg har benyttet meg av Redningsselskapet mange ganger. Fått hjelp med både tauing og dykkere, og jeg tipper oppdretterne også har fått hjelp. De må derfor kjenne sin besøkelsestid, sier Gangstad

Han har foreløpig høyeste bud på 10.000 kroner, men håper noen kan by over ham.

Du kan by ved å sende mail her.

Eller sende sms til følgende nummer 93256317.

Husk å merk bud med navn, bedrift og beløp. Ny budfrist er fredag 29. september kl 12:00.

Dersom Gangstad selv kommer til å stikke av med skjorten, vil han gi den til barnebarnet som ønsker å gå inn i fiskerinæringen.

– Men her må flere by, konkluderer han.

Siste saker
Mest lest