NYHETER

Se alle artikler

Slakteristreiken kan være slutt

Direktør Tom Lerberg i Norse Production sier til BA at de signerer en tariffavtale i løpet av dagen. Fagforeningen avventer.

– Vi vil oversende en signert tariffavtale til fagforbundet NNN i løpet av dagen. Da regner vi med at streiken avsluttes i dag og at det ikke er nødvendig med meglingsmøtet det er innkalt til i morgen. sier Tom Lerberg til BA.

Han sier til avisen at det som har fått dem til å snu er at situasjonen ikke har vært tilfredsstillende hverken for firmaet, samarbeidspartnere eller for de ansatte.

– Nå på tampen har vi fått en dialog med fagforeningen, som har gitt bekreftelse på at vi kan opprettholde et rotasjonssystem og vår styringsrett. Derfor har vi kommet til at vi signerer tariffavtalen nå, sier han.

Andre nestleder i fagforbundet NNN, Jarle Wilhelmsen, er overrasket.

– Hva kan jeg si? Jeg avventer til jeg har fått avtalen underskrevet. Da skal jeg nok uttale meg, sier Wilhelmsen til BA.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev.

Se Også


Konflikt kan føre til sympatistreik

Arbeidskonflikten ved Sekkingstad kan føre til sympatistreiker hos ti kasseprodusenter.

Siste saker
Mest lest