NYHETER

Se alle artikler

– Mine drømmer er å skape ting

Tidligere MPI-sjef Trond Sivertsen sier at han gir seg som sjef etter eget ønske. Nå skal han gjøre enda mer av det han liker best – utvikle nye produkter.

Som IntraFish skrev onsdag, har Kåre Myrvåg tatt over stillingen som daglig leder i vaskeutstyrsprodusenten Multi Pump Innovation (MPI). Grunnlegger, storeier og tidligere daglig leder Trond Sivertsen sier i en kommentar til IntraFish at han nå får mer tid og energi til å utvikle nye produkter.

– Jeg vil få hovedansvaret for videreutvikling av fremtidige vaskesystemer. Utvikling er noe som tar mye tid og energi. Skal man lykkes på lang sikt så må man fokusere på å nye finne løsninger, og ikke tro at det man har i dag er bra nok. Skal kreativiteten blomstre så må man også ha energi, tid og krefter til å gjennomføre prosjektene.

Sivertsen sier at hans drømmer er å skape ting, ikke å lede en stor organisasjon.

– Derfor var dette valget det enkleste valget jeg har tatt siden jeg startet MPI for ti år siden. Mitt hjerte tilhører fortsatt MPI, og jeg vil fortsette til den dag jeg er tom for ideer eller ingen lengre har nytte av meg, sier Sivertsen.

Ny avdeling

Sivertsen sier at MPI nå har fått egen utviklingsavdeling som han skal lede. Første medarbeider allerede er på plass.

– Noen av mine største kunder har vært positive til at jeg nå mer eller mindre er tilbake der jeg startet. Og at de er spente på hva som kommer fra MPI i fremtiden.

Han viser til at de allerede har solgt «en del» av den nyutviklede Racemarster, og at de vil lansere flere nye produkter neste år.

Se for øvrig også IntraFishs fredagsintervju med Sivertsen («Oppfinneren»), publisert i februar 2016.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss påFacebook, Linkedin og Twitter, ellerabonner på vårt daglige nyhetsbrev.

Se Også


Oppfinneren

FREDAGSINTERVJUET: En Bærums-mann uten erfaring fra havbrukssektoren startet med bygging og salg av vaskeutstyr til merder i 2008. I 2015 omsatte Trond Sivertsens selskap MPI for nesten 200 millioner kroner.