NYHETER

Se alle artikler

Ny leder i YoungFish Nord

Mia Constanse Gylseth (29) tar over etter Robert Johansen som leder i YoungFish Nord.

Gylseth jobber i Anitas Sjømat i Lofoten, og er for tiden i bedriftshospitering hos Norges sjømatråd, hvor hun jobber i Italia. Gylseth kommer fra Sakrisøy i Lofoten. Familien hennes har drevet med produksjon og salg av sjømat, hovedsakelig tørrfisk, siden slutten av 1800-tallet.

– Som i YoungFish Vest og YoungFish Øst har det også vært gjennomført lederbytte i YoungFish Nord. Mia Constanse Gylseth har av lokallagsledelsen i nord blitt valgt som ny leder, og er av sentralstyret godkjent til å ta plassen til Robert Johansen som gir seg både i styret og som lokallagsleder, sier Carl Johan Arnesen Sandberg til IntraFish. Han er leder i YoungFish sentralt.

Gylseth mener at YoungFish er et «utrolig spennende og artig nettverk» å være en del av.

– Når man møter noen her, får man i tillegg til nye vennskap enda bedre kjennskap til sjømatbedrifter og organisasjoner man kanskje ikke kjenner så godt til fra før. Ulikheter skaper utvikling, og det er mangfoldet i sjømatnæringen som gjør den så spennende. Jeg blir veldig inspirert av å møte andre unge med ulik tilknytning til sjømatnæringen enn det jeg selv har, sier hun til IntraFish.

Den nye lederen vil jobbe for å skape aktiviteter relevant for sjømatnæringen i Nord-Norge, både innen fangst, foredling og havbruk og for de ulike yrkesgruppene innen disse bransjene.

Robert Johansen fortsetter i lokalledelsen i YoungFish Nord, men gir seg altså som leder. I tillegg til Gylseth og Johansen, består ledelsen i YoungFish Nord av:

  • Odd-Eirik Jenssen
  • Jessica L. Johansen
  • Solfrid Henriksen
  • Mattias Lind
  • Tor Erik Somby
  • Leonore Olsen

Se Også


Ny leder i YoungFish Øst

YoungFish har vært igjennom flere endringer i lokallagsledelsen i de siste månedene, og som i Vest har det også vært et lederbytte i YoungFish Øst.

Siste saker
Mest lest