Pressemeldinger

Se alle artikler

Dobler kapasiteten på produksjon av luseskjørt

NWP merker stor etterspørsel etter luseskjørt og har gått fra 17 til 58 ansatte på to år. Nå utvider selskapet med nye produksjonslokaler og dobler luseskjørtproduksjonen.

- Oppdretterne melder om at luseskjørtet – sammen med andre tiltak som rensefisk, gir svært gode resultater i kampen mot lakselusen. NWP Havbruk tar nå derfor neste steg videre og fra mai utvider vi med nye produksjonslokaler sentralt på Knarvik i Lindås kommune, der vi også oppgraderer til helt nye produksjonslinjer. Dette blir i tillegg til bedriften sine eksisterende lokaler på Seim, skriver selskapet i en pressemelding.

Utvidelsen vil gi økt produksjonskapasitet og kortere leveringstid av luseskjørt. NWP Havbruk satte leveringsrekorder av luseskjørt i markedet i 2016 med over 900 skjørt ut til kundene. Dette utgjorde over 110 fotballbaner med duk, opplyser selskapet.

På to år har staben økt fra 17 medarbeidere til 58, og bedriften kjører tre skift døgnet rundt for å kunne øke leveringskapasiteten til kundene.

- Vår filosofi har vært «Liv laga for produksjon i Norge» med beste kvalitet på produktet – der vi også skal være konkurransedyktig på pris. For å klare dette må en ha vilje til å investere i det siste i effektiv teknologi og maskiner i produksjonen, samt ha dyktige medarbeidere med på laget. Med det har vi oppnådd stor tillitt i markedet - der vi leverer fra Alta til UK. Alt nå ser vi at vi kommer til å sette nye rekorder på leveranser av skjørt i 2017 også, sier daglig leder, gründer og seilmaker Arne Dalland i pressemeldingen.

- Viljen og resultatet av å satse på norske arbeidsplasser gjorde at vi sist uke også ble kåret til årets bedrift i regionen. Det er også et stort klapp på skulderen for innsatsen til alle våre medarbeidere, sier Dalland.

NWP NWP Havbruk utvider nå produksjonen i produksjonslokaler i Knarvik i Lindås kommune nord for Bergen. Foto: NWP