Annonsørinnhold Fra MSD

- Sedasjon i merd bør bli standard!

Fisk som sederes allerede i merden før avlusing har lavere dødelighet. Med noen få minutters ekstra jobb kan oppdretter oppnå bedre fiskevelferd, mindre lus, mindre dødelighet og bedre økonomi.
Publisert  1. juli 2022 13:30
Annonsørinnhold Fra Mainstay AS

Fornøyde kunder gir Mainstay vekst

Mainstay, den ledende leverandør av notvaskeroboter i sjømatnæringen i verden, opplever ny pågang av kunder. Nylig har Mainstay også inngått flere strategiske samarbeidsavtaler, med Brattvaag Electro-konsernet, FRØY og Weda.
Publisert  24. mai 2022 12:24
Annonsørinnhold Fra Aquabyte

Viktig samarbeid for å lykkes

- Når vi velger leverandører leter vi etter hvordan de kan bidra til at Bjørøya lykkes med sine mål og drift. Vi ser etter mer enn hyllevarer, og ønsker å tenke langsiktig, sier Eskil Bendiksen som er FoU-leder hos Bjørøya AS. – Hos oss ser vi at Aquabyte kan være med på reisen, de bidra til vår utvikling og er med på å skape nye føringer.
Publisert  6. mai 2022 9:36
Annonsørinnhold Fra Aquabyte

Først ut i markedet med velferdsrapport

- Kundene våre ønsker seg umiddelbare data, og når vi opplever et slikt signal, responderer vi instinktivt og setter i gang med å utvikle. Med vår kamerateknologi kan vi nå gi markedet noe nytt, sier Per Erik Hansen.
Publisert  6. april 2022 13:45
Annonsørinnhold Fra Kiwa

- Lønnsomt med integrerte revisjoner

Stadig flere norske oppdrettsvirksomheter velger å sertifisere seg, blant annet for å synliggjøre miljø- og bærekrafthensyn. Ved å samkjøre revisjoner for flere standarder kan bedriften spare tid og penger.
Publisert  28. februar 2022 9:38
Ansvarlig redaktør
Øystein Hage
© NHST Global Publications AS
redaktoransvar
IntraFish arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.