Annonsørinnhold Fra MSD

- Sedasjon i merd bør bli standard!

Fisk som sederes allerede i merden før avlusing har lavere dødelighet. Med noen få minutters ekstra jobb kan oppdretter oppnå bedre fiskevelferd, mindre lus, mindre dødelighet og bedre økonomi.
Publisert  1. juli 2022 13:30
Annonsørinnhold Fra Mainstay AS

Fornøyde kunder gir Mainstay vekst

Mainstay, den ledende leverandør av notvaskeroboter i sjømatnæringen i verden, opplever ny pågang av kunder. Nylig har Mainstay også inngått flere strategiske samarbeidsavtaler, med Brattvaag Electro-konsernet, FRØY og Weda.
Publisert  24. mai 2022 12:24
Annonsørinnhold Fra Aquabyte

Viktig samarbeid for å lykkes

- Når vi velger leverandører leter vi etter hvordan de kan bidra til at Bjørøya lykkes med sine mål og drift. Vi ser etter mer enn hyllevarer, og ønsker å tenke langsiktig, sier Eskil Bendiksen som er FoU-leder hos Bjørøya AS. – Hos oss ser vi at Aquabyte kan være med på reisen, de bidra til vår utvikling og er med på å skape nye føringer.
Publisert  6. mai 2022 9:36
Annonsørinnhold Fra Aquabyte

Først ut i markedet med velferdsrapport

- Kundene våre ønsker seg umiddelbare data, og når vi opplever et slikt signal, responderer vi instinktivt og setter i gang med å utvikle. Med vår kamerateknologi kan vi nå gi markedet noe nytt, sier Per Erik Hansen.
Publisert  6. april 2022 13:45
Annonsørinnhold Fra Kiwa

- Lønnsomt med integrerte revisjoner

Stadig flere norske oppdrettsvirksomheter velger å sertifisere seg, blant annet for å synliggjøre miljø- og bærekrafthensyn. Ved å samkjøre revisjoner for flere standarder kan bedriften spare tid og penger.
Publisert  28. februar 2022 9:38
Annonsørinnhold Fra Flatsetsund Engineering AS

Vil snu opp-ned på brønnbåtmarkedet med ny teknologi

FLS har utviklet en ny avluser med så plassbesparende teknologi at den har potensiale til å snu opp-ned på dagens brønnbåter og fylle et stort behov i næringen.
Publisert  26. november 2021 15:03
Annonsørinnhold Fra Norva24

Effektive og kvalitetssikre tjenester for oppdrettsnæringen

Norva24 er Nordens største vann- og avløpsselskap. Vi har spesialutstyr for den mest effektive og kvalitetssikre rengjøring av vannbasseng og rør, i tillegg til eget komposteringsanlegg for fiskeslam.
Publisert  4. november 2021 9:55
Annonsørinnhold Fra Kiwa Norge

Verdensledende innen komposittdesign

Ingeniørselskapet FiReCo i Fredrikstad har spesialisert seg innen utvikling og modellering av store komposittkonstruksjoner. Det medfører avansert mekanisk testing, som primært gjøres ved material-laboratoriet til Kiwa i Rygge.
Publisert  28. oktober 2021 14:35
Annonsørinnhold Fra Garware Technical Fibres

Cermaq tester V2 nøter og luseskjørt mot bakterielle patogener

Garware og Cermaq samarbeider om å finne nye verktøy for å bekjempe bakterier som forårsaker tenacibaculose i lakseoppdrett. En teori er at patogene bakterier koloniserer plastoverflater som nett, flytering, bøyer etc. De første laboratorieresultatene utført av Cermaq og Garware viser at de nye V2-fibrene reduserer antall bakterier med 99,9 % sammenlignet med vanlig HDPE.
Publisert  21. september 2021 12:51
Ansvarlig redaktør
Øystein Hage
© NHST Global Publications AS
redaktoransvar
IntraFish arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.