Nina Santi er ansatt som seniorrådgiver i INAQ og vil starte i selskapet 1 november, skriver rådgivningsselskapet i en pressemelding. I november uttalte Santi at hun går av som administrerende direktør i avlsselskapet Aquagen.

– Jeg har ledet selskapet ganske lenge. Det er en kompleks virksomhet med aktivitet i ganske mange land. Jeg har hele tiden tenkt at en slik rolle er krevende å ha veldig lenge, sa Santi til Intrafish i november.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

– Jeg kjenner verdikjeden havbruk

Santi har jobbet i Aquagen i 15 år. I et intervju med Intrafish i januar sa Santi at hun ikke hadde bestemt seg for hva hun skulle videre, og at hun ikke hadde tenkt å se seg om etter noe annet før til sommeren.

– Arbeidsmarkedet i havbruksnæringen er godt, så det går an å ha en lang horisont på det, sa Santi.

Nina Santi Foto: BERRE

Nå er det klart at neste steg er INAQ.

– Jeg ser frem til å starte i INAQ og hjelpe kundene med å løse ulike utfordringer og nå nye mål. Jeg kjenner verdikjeden havbruk og kan bidra med overordnet situasjonsanalyse, strategiske veivalg og kreativ problemløsning innen de fleste segmenter. INAQ er et spennende selskap med sammensatt kompetanse, og jeg gleder meg til å bli en del av laget, uttaler Santi i pressemeldingen.

Santi er utdannet veterinær og har doktorgrad i akvamedisin (molekylær virologi) fra Norges veterinærhøgskole, samt videreutdannelse innen teknologiledelse fra NTNU og BI.

INAQ AS er et rådgivningsselskap med fokus på strategi, forretningsutvikling og finansielle tjenester. Selskapet har i dag aktiviteter på fem kontinent.