Foruten Kenneth Vik Jacobsen, som ble ansatt som salgs- og markedsdirektør i juni, og senioringeniør Ingar Eide som er gått over fra Mørenot, har Aquastructures tilsatt to nye personer siden sommeren.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Jonathan Schwartz er ansatt som teknisk ingeniør hos Aquastructures, skriver selskapet i en pressemelding. Han har tidligere jobbet som skipsingeniør hos Brødrene Aa.

– Jonathan er et godt tilskudd til ingeniørstaben vår i Trondheim, som selv mener han nå er kommet på rett plass i forhold til utdanningen sin, uttaler daglig leder Marit Opheim i pressemeldingen.

Jacob Dahn er ansatt som teknisk inspektør hos Aquastructures. Han kommer fra en mangeårig driftslederstilling på sjøbaserte anlegg i Cermaq.

– Jacob kjenner godt til prosessene for et godkjent oppdrettsanlegg. Han vil bemanne vårt Altakontor på fast basis, og vil være en av våre representanter i de nordligste fylkene, avslutter Opheim.