Den nye styrelederen i Olaisen Blue, er et velkjent navn fra havbruksnæringa. Atle Eide har lang erfaring både fra aktive eierfond og fra forskjellige ledende roller i oppdrettsnæringa gjennom tiår. Eide er i den senere tid også kjent som styreleder i Røkke-og Witzøe-satsingen Salmar Aker Ocean.

– Han vil være en verdifull ressurs for selskapet når det fortsetter ekspandere og vokse, skriver Olaisen Blue i en pressemelding fredag.

I tillegg til Eides utnevnelse har investeringsselskapet fått tre nye medlemmer til styret: Thomas Bakke, daglig leder og grunnlegger av konsulent og rekrutteringsselskapet Seafood People, majoritetseierne i Nova Sea: Maria Olaisen og Aino Olaisen. Aino er i dag styreleder i Nova Sea AS og Maria er styremedlem. Aino Olaisen er også co-styreleder i The Global Salmon Initiative (GSI), og Maria Olaisen jobber som aktiv investor.

– Det blir veldig spennende sammen med styret og teamet i selskapet å være med å utvikle Olaisen Blue videre, for å ta en posisjon som en ledende tidligfase investor, inn mot den blå økonomien, uttaler Atle Eide i meldingen.