– Dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Etter mange fine år i Torghatten AS går jeg nå til et spennende og innovativt selskap i en fremtidsrettet bransje med stort potensial, og med sterk lokal tilhørighet til mitt hjemsted, Brønnøysund, uttaler Herigstad-Olsen i en pressemelding om jobbskiftet.

Herigstad-Olsen er opprinnelig fra Vevelstad, og bor nå i Brønnøysund. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans og kommer fra stillingen som administrerende direktør i kollektivselskapet Torghatten AS.

Styreleder i Torghatten Aqua, Frode Blakstad, er svært fornøyd med signeringen til selskapet, som har store ambisjoner innen havbruk og utdanning innen maritim og marine næringer:

– Stein Andre er en stor kapasitet som kjenner lokalmiljøet godt. Det er inspirerende å få han med på laget i en viktig og spennende vekstfase for konsernet der målet er å få realisert våre ambisiøse forretningsplaner, uttaler Blakstad.

Torghatten Aqua, med underselskapene, har store planer om realisering av det landbaserte oppdrettsanlegget Helgeland Miljøfisk og settefiskanlegg på Vevelstad, begge i regi av Aquaculture Innovation.