Cecilie Låhne (48) blir ny salgsdirektør for forretningsområdet Sea Based Nordic i Akva Group, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg er veldig glad for å kunne annonsere at Cecilie Låhne vil gå inn i stillingen som salgsdirektør for Sea Based Nordic i Akva group. Cecilie har bred ledererfaring innen salg- og markedsarbeid, produkteierskap og kundeprogram. Hun har også lang internasjonal erfaring og vil bli et utmerket tilskudd til teamet, sier Kjetil Sævareid, direktør for Sea Based Nordic i Akva Group, i pressemeldingen.

Over i ny rolle

Låhne kommer fra stillingen som CCO og fungerende administrerende direktør i Excitus AS, skriver Akva Group i pressemeldingen. Tidligere har hun vært elleve år i Lærdal Medical, hvor hun jobbet internasjonalt med salg og markedsføring av medisinsk teknologi. Låhne har også arbeidet åtte år i den tyske bilbransjen med salg og markedsføring av navigasjonssystemer og kontrollenheter for selskapet Bosch. Låhne har en siviløkonomgrad fra Syddansk Universitet i Odense i Danmark.

Hun erstatter Hans-Øyvind Sagen, som skal over i en ny rolle som leder for kundeansvar i Akva Group. Låhne tiltrer stillingen i AKVA group 20. september.

Akva Group leverer teknologi innen akvakultur, og forretningsområdet Sea Based Nordic leverer løsninger og produkter til det sjøbaserte oppdrettsmarkedet i Norden.