Lasse Kjelsås har bestemt seg for å gi seg som finansdirektør i Endúr ASA for å forfølge muligheter utenfor selskapet, skriver Endúr i en børsmelding fredag.

Einar Olsen, nåværende konserndirektør forretningsutvikling og kontroll, tar over frem til en permanent løsning er på plass

Olsen har vært i Endúr siden november 2021. Før dette jobbet han mer enn syv år som finansdirektør i morselskapet til BMO Entreprenør AS, som i dag er et heleid datterselskap av Endúr ASA. Olsen har også seks år erfaring fra EY. Han har mastergrad i regnskap og forsikring og i bedrift og økonomi fra Handelshøyskolen BI.

Kjelsås siste arbeidsdag i Endúr vil være 31. juli 2022.

– Lasse har spilt en nøkkelrolle i Endúrs betydelige forbedringer innen virksomhetsstyring, etterlevelse og rapportering i løpet av det siste halvannet året. Jeg vil takke Lasse for hans verdifulle bidrag, uttaler Jeppe Raaholt, administrerende direktør i Endúr, i børsmeldingen.

Endúr ASA er notert på Oslo Børs. Konsernet er en leverandør av bygge- og vedlikeholdsprosjekter og tjenester for marin infrastruktur, inkludert anlegg for landbasert akvakultur, kaier, havner, dammer, broer og andre spesialiserte betong- og stålprosjekter.