FLS er i vekst og utvider ledergruppen med teknisk sjef for å styrke arbeidet med kjernevirksomheten, skriver selskapet i en pressemelding.

Flatsetsund Engeneering, som driver med marin produktutvikling, har derfor ansatt Sjur Godø (34) som teknisk sjef. Hovedoppgavene hans blir innovasjon, produktutvikling og produksjon.

– Jeg ser frem til å jobbe med et spennende selskap som FLS med produksjon og produktutvikling. Målet er å ta vare på det gode utviklingsmiljøet, samt sikre gode innovasjon og produksjonsprosesser, uttaler Godø i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Startet 1. juni

Godø kom fra jobben som produksjonssjef i MacGregor avdeling Triplex, hvor han jobbet med å lede produksjonen av løfteutstyr for fiskeri og forskningsflåten.

Han har en sivilingeniørutdanning innen marin teknikk ved NTNU i Trondheim, og har tidligere jobbet for DNV med hydrodynamikk og strukturelle beregninger, samt hos North West Solutions med mekanisk design.

Godø startet i jobben 1. juni og arbeider fra selskapets hovedkontor på Frei.