Thomas Thomassen er i gang med jobben som serviceansvarlig i Nord-Norge for Fluctus, skriver selskapet i en pressemelding.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Han jobbet i mange år som servicetekniker for Ocea, og gikk deretter over til stilling som elektriker i El-Team. I løpet av sine år i El-Team jobbet han også med automasjon og som prosjektleder.

– Da telefonen kom fra Fluctus, var jeg ikke vanskelig å be. Godt å komme hjem! Og målet er klart: Vi skal bygge opp Fluctus sin tilstedeværelse i Nord-Norge, slik at nåværende og fremtidige kunder skal se på Fluctus som et naturlig førstevalg som utstyrsleverandør, sier Thomassen i pressemeldingen.

Thomas Thomassen er ansatt som ny serviceansvarlig i Fluctus Nord-Norge. Foto: Fluctus

Fluctus driver med utvikling, produksjon, installasjon og service av produkter til havbruksnæringen.

– Fluctus har som mål å være en ledende samarbeidspartner innenfor utstyr og service i hele vårt langstrakte land. Vi ser verdien av lokal nærhet og er veldig fornøyd med å få Thomas inn som ansvarlig for Nord-Norge. Han har stor faglig kompetanse, lang erfaring fra næringen og sterk tilhørighet til regionen. I tillegg er han en kjernekar som blir en glede å samarbeide med, både for oss og våre kunder, sier Harald Lien, daglig leder i Fluctus, i pressemeldingen.