Norges sjømatråd har ansatt Randi Bolstad (57) som ny sjømatutsending i Brasil, skriver sjømatrådet på egne nettsider. Bolstad kommer fra stillingen som salgssjef i Vesterålen Havbruk.

Bolstad har over 30 års internasjonal erfaring med salg og markedsføring av sjømat og marine ingredienser. Nå skal hun erstatte Øystein Valanes, som til sommeren vender hjem etter fem år som Sjømatrådets utsending til Brasil.

- Jeg er takknemlig for muligheten jeg har fått, og ser frem til å ta over roret etter Øystein Valanes. Jeg er forberedt på at jobben byr på mange utfordringer, spesielt på regulatorisk nivå. Det er et område det kontinuerlig må jobbes med, men jeg har tro på utvidede markedsmuligheter i fremtiden i Brasil, sier Randi Bolstad.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

- Enormt potensial

Bolstad er opprinnelig fra Øksnes i Vesterålen. Hun har studert ved Edinburgh Business School/Heriot-Watt University, med blant annet fordypning i prosjektledelse og økonomi.

- Jeg er lidenskapelig interessert i sjømatnæringen og mener at det er et enormt potensial, både markedsmessig og produksjonsmessig. Personlig trives jeg best med å jobbe internasjonalt, så nå gleder jeg meg til å starte et nytt kapittel i et spennende land, sier Bolstad.

Randi Bolstad tiltrer stillingen som sjømatutsending i Brasil 1. februar.

- Dyktig og motivert

Børge Grønbech, direktør for globale operasjoner i Norges Sjømatråd, er svært fornøyd med å få Bolstad med på laget.

- Med henne får vi en meget dyktig og motivert kollega. Hun har en bred og internasjonal erfaring fra sjømatbransjen og konvensjonell sektor, gode språkkunnskaper og ikke minst relevant fagkunnskap, uttaler Grønbech i pressemeldingen.

Vet du om andre som har skiftet jobb?

Har du selv skiftet jobb, eller vet om andre som har gjort det, og som er relevant for Intrafish å omtale? Eller har du innspill til saker om arbeidsliv vi burde ta tak i? Ta kontakt med vår arbeidslivsjournalist Joar Vatlestad på epost joar.vatlestad@intrafish.no.