Frank Øren går nå inn på fulltid i selskapet som han grunnla sammen med sin forretningspartner, Odd Einar Grøntvedt, tilbake i 2015, skriver Smir AS i en pressemelding.

Øren kommer fra rollen som daglig leder i Midtnorsk Havbruk og tar rollen som direktør for forretningsutvikling i Smir AS.

– Det har vært utrolig spennende og lærerikt å jobbe i havbruksnæringen. Utviklingen er preget av grundere og innovasjoner. Siden utviklingen nå stadig går raskere, blir samspillet med leverandører viktigere og viktigere. Det blir derfor utrolig bra å virkelig få jobbe med utvikling, og samtidig være tett på havbruksnæringen, sier Øren i pressemeldingen.

– God mulighet

Administrerende direktør, Øyvind Nymark, er glad for å få med seg Øren på fast basis.

– Naturlig nok har han som grunnlegger og oppfinner vært sentral i selskapet, men nå får vi en helt annen tilgang til hans ressurser og høye kompetanse. Dette gir oss en god mulighet til å sette høyere tempo i vår utviklingsstrategi, og jeg anser Franks inntreden i Smir ikke bare som et stort fortrinn for oss, men også for våre kunder, sier Nymark i pressemeldingen.

Smir AS

Selskapet har sitt utspring i det ikke-medikamentelle avlusingssystemet Hydrolicer.

I tett samarbeid og med finansiell støtte fra Mowi (Marine Harvest) utviklet Odd Einar Grøntvedt og Frank Øren Hydrolicersystemet.

I 2015 grunnla Odd Einar og Frank selskapet Hydrolicer Production AS og startet utvidet kommersiell virksomhet basert på Hydrolicer.

Innenfor Smir Group er det også eget rederi.

Kilde: Smir.no