Benchmark Holdings har ansatt Preben Matre som kommersiell leder innen dyrehelse, med ansvar for kommersialisering av selskapets medikamentelle løsninger og renseteknologi for lakselus, skriver Benchmark i en pressemelding.

– Jeg ser veldig frem til å samarbeide med teamet i Benchmark for å videre utvikle løsninger som aktivt bidrar til å løse utfordringene med lakselus for oppdretterne. Jeg anser oppgaven som både motiverende og meningsfull. Etter å ha møtt teamet, er jeg overbevist om at vi sammen kan spille en viktig rolle i å hjelpe næringen med både å forbedre dyrevelferden og til å øke produksjonseffektiviteten, uttaler Matre i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Matre startet 1. august og kommer fra stillingen som regionleder Nord-Europa i Ace Aquatec. Han har tidligere jobbet i Aquabyte. Matre skal dekke Nord-Europa og det norske markedet.

Preben Matre har en bachelorgrad i marin biologi fra Norges Tekniske og Naturvitenskapelige Universitet (NTNU) fra 2017.

-Jeg er veldig glad for å få Preben med på laget vårt. Hans kunnskap og erfaringer fra tidligere roller i innovative teknologibedrifter passer perfekt inn i Benchmark, uttaler Geir Olav Melingen, kommersiell direktør for laks i Benchmark, i pressemeldingen.