Carolina Faune blir med i salgs- og markedsføringsteamet i Previwo som direktør for markedsutvikling, skriver bioteknologiselskapet i en pressemelding.

– Jeg er glad for muligheten til å bli med i Previwo, og er allerede imponert over Previwos team i Norge. Som veterinær brenner jeg for å finne innovative metoder til å forbedre helsen til fiskepopulasjonene våre, noe som er selve kjernen i Previwo. Målrettet arbeid for å finne bærekraftige løsninger og et langsiktig perspektiv der vi investerer i våre ansatte og utviklingsprosjektetene sammen med kunder og samarbeidspartnere, uttaler Faune i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Kommer fra Benchmark Animal Health

Faune er basert i Bergen og er utdannet veterinær fra Universidad Austral de Chile. Faune kommer fra stillingen som leder for global markedsutvikling i Benchmark Animal Health, og har tidligere jobbet i Novartis og Elanco.

– Vi er sikre på at Carolina, med sin bakgrunn fra internasjonale roller, vil tilføre verdifull kompetanse til selskapet i denne nøkkelfasen, uttaler administrerende direktør Kira Salonius i pressemeldingen.

Previwo er et bioteknologiselskap, basert i Oslo, Norge, som forsker, utvikler og produserer biologiske løsninger som probiotika og vaksiner for bedre fiskehelse.

Vet du om andre som har skiftet jobb?

Har du selv skiftet jobb, eller vet om andre som har gjort det, og som er relevant for Intrafish å omtale? Eller har du innspill til saker om arbeidsliv vi burde ta tak i? Ta kontakt med vår arbeidslivsjournalist Joar Vatlestad på epost joar.vatlestad@intrafish.no.