Geir Ingebrigtsen er ny økonomidirektør i Ava Ocean, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg er kjempefornøyd med å være på plass og gleder meg til å ta fatt på arbeidet. Vi er et selskap med en fantastisk visjon, og det blir veldig spennende å være med å bygge opp Ava Ocean fremover. Potensialet til selskapet er helt unikt, uttaler Ingebrigtsen i pressemeldingen.

Ålesundbaserte Ava Ocean, som nylig endret navn fra TAU Tech, har utviklet teknologi som muliggjør presisjonshøsting av sjømat fra havbunnen uten å skade økosystemene der. Denne høsten skal de høste haneskjell i Barentshavet for første gang på 30 år, skriver selskapet i pressemeldingen.

Base i Ålesund

Ingebrigtsen kommer fra jobben som økonomidirektør i fiskeforedlingsleverandøren Optimar, og har tidligere hatt samme stilling i skipsverftskonsernet Vard.

– Med Geir på laget har vi sikret oss et hav av kunnskap og erfaring som vil være fantastisk nå som vi skal vokse og utvikle oss som selskap. Vi er stolte og glade for at han nå er en sentral del av denne reisen med Ava Ocean, uttaler Øystein Tvedt, administrerende direktør i Ava Ocean, i pressemeldingen.

Ingebrigtsen startet i jobben i oktober og vil ha base ved kontoret i Ålesund.