Trud Berg er tilsatt som ny kommunikasjonsansvarlig i Nova Sea, skriver selskapet i en pressemelding.

Berg er utdannet siviløkonom og kommer fra stillingen som leder av Stormen bibliotek i Bodø. Hun har erfaring fra både privat og offentlig sektor, og har vært arbeiderpartipolitiker i Nordland og Bodø en årrekke. Hun har tidligere jobbet med resirkulering av utstyr fra fiskeri- og oppdrettsbransjen som kommersiell direktør Europa i Nofir.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet i Nova Sea. Jeg har alltid hatt et ønske om å jobbe i oppdrettsbransjen. Nova Sea er et bunnsolid nordnorsk selskap, med en inspirerende fortid og en spennende fremtid. Jeg er utrolig glad for at jeg får anledning til å bidra i den videre utviklingen av selskapet, uttaler Berg i pressemeldingen.

Jobber fra Bodø og Lovund

Berg vil blant annet ha ansvar for intern informasjon, medier og myndighetskontakt i Nova Sea, og stillingen vil være en del av selskapets ledelse.

– Vi er veldig fornøyde med å ha tilsatt Trud Berg som kommunikasjonsansvarlig hos oss. Hun har en bakgrunn og en kompetanse som vi vil ha stor nytte av i Nova Sea, uttaler administrerende direktør Tom Eirik Aasjord i pressemeldingen.

Berg tiltrer stillingen 1. oktober, og vil ha arbeidssted både i Bodø og på Lovund, der selskapet har sitt hovedkontor.

Berg tar over etter Anette Davidsen, som i mai ble ansatt som politisk rådgiver for fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran (Arbeiderpartiet).