​​Trude Jansen Hagland blir ny administrerende direktør i NCE Seafood Innovation. Det skriver klyngen på egne nettsider. ​

​– NCE Seafood Innovation er en nøkkelaktør for å stimulere bærekraft, utvikling og vekst i sjømatnæringen. For meg er dette en veldig spennende mulighet til å bruke min erfaring og kunnskap til å videreutvikle klyngen og næringen innenfor områder som ligger mitt hjerte nært; bærekraft, fiskehelse og velferd, digitalisering og talentutvikling, uttaler Jansen Hagland på nettsiden.

Sommertilbud: 6 uker for 60 kroner
Hold deg oppdatert og nyt sommeren med god lesning. Tilbudet varer til 13. august.

Hagland tar over etter Nina Stangeland, som tidligere i år ble ansatt som ny strategidirektør i Grieg Seafood.

​​– Styret i NCE Seafood Innovation er glade for å kunngjøre Trude Jansen Hagland som ny Administrerende direktør. Vi er trygge på at hun vil bli en sterk og dyktig leder av klyngen som vil videreføre vårt arbeid med innovasjon og kunnskapsdeling i næringen, uttaler styreleder Einar Wathne.

Starter i høst

​Hagland har utdanning innenfor både fiskehelse fra Universitetet i Bergen og Akva- og miljøteknologi fra Høyskolen på Vestlandet. Hun har jobbet syv år i Mattilsynet, blant annet som prosjektleder og seniorrådgiver for fiskehelse. Etterpå var hun fem år i Cargill der hun hadde ansvar for produktutvikling.

​De siste to årene har Hagland jobbet med teknologi, digitalisering og fiskehelse i Aquabyte.

​Hagland tar over rollen som leder 1.oktober.

​– Jeg ser frem til å jobbe med og utvikle det svært kompetente klyngeteamet, og målet mitt er å levere resultater som opprettholder klyngens relevans og verdi for bransjen, uttaler Hagland.​

Vet du om andre som har skiftet jobb?

Har du selv skiftet jobb, eller vet om andre som har gjort det, og som er relevant for Intrafish å omtale? Eller har du innspill til saker om arbeidsliv vi burde ta tak i? Ta kontakt med vår arbeidslivsjournalist Joar Vatlestad på epost joar.vatlestad@intrafish.no.