Jonas Bergman er ansatt som ny daglig leder i Redox AS, skriver selskapet i en pressemelding. Bergmann kommer fra stillingen som salgssjef for det nordiske markedet i MSD Animal Health, og har lang erfaring innen oppdrettsnæringens serviceindustrier med tidligere lederstilling i Frøy Akvaservice AS og lang fartstid fra Abyss Aqua AS.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven å bygge Redox til ett enda større og bedre selskap. Selskapet har i dag mange dyktige medarbeidere innen fagfelt som ozon og oksygen, og har en meget bra automasjonsavdeling og en god service organisasjon. Vi må få produktene ut til enda flere brukere og vårt mål er å hjelpe oppdrettsnæringen til enda bedre fiskevelferd i årene som kommer, sier Bergman i pressemeldingen.

Starter i januar

Helge Bullgård, som i dag er daglig leder i Redox, vil fortsette som prosjektdirektør.

– Vi er meget fornøyd med at vi får Jonas med på laget. Dette er en naturlig og riktig utvikling for selskapet, sier Sigmund Røeggen, tidligere hovedeier i Redox AS, i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

– Jonas vil starte arbeidet i begynnelsen av januar og vi ser frem til å få han med i Redox. Vi er fornøyd med rekrutteringen og har store forventninger til fremtiden, sier styreleder Alf-Helge Aarskog i pressemeldingen.

Redox AS leverer utstyr og komplette løsninger til brønnbåter, prosessbåter, RAS anlegg og åpne og lukkede anlegg i sjø. Selskapet har 25 medarbeidere og har hovedkontor på Averøy.