Karl Johan Sunde har jobbet som administrerende direktør i Brødr. Sunde AS siden 1979, og gir nå stafettpinnen videre til sin sønn Bertil Sunde, skriver selskapet i en pressemelding.

– Bertil har vært i selskapet siden 2002, og har opparbeidet seg solid kompetanse innen drift og utvikling. Jeg føler at tiden nå er inne for å slippe yngre krefter mer til, uttaler Karl Johan Sunde i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Endrer navn

Karl Johan Sunde går over i rollen som arbeidende styreformann.

– Denne jobben er mer som en livsstil for meg. Å ha tatt selskapet fra å være en liten aktør til å nå være et internasjonalt industrikonsern, er en reise som jeg er utrolig stolt over å ha fått til sammen med dyktige medarbeidere, uttaler han i pressemeldingen.

I samme pressemelding skriver selskapet at de endrer navn fra Brødr. Sunde AS til Sunde AS.

– Bakgrunnen for navneendringen er et ønske om at navnet bedre skal reflektere selskapet slik det er i dag. I tillegg så mener vi at Sunde AS er et bedre navn med hensyn til videre utvikling, spesielt i det internasjonale markedet, uttaler Bertil Sunde i pressemeldingen.

Endringene gjelder fra 1. august.

Sunde Group leverer løsninger til bygg- og anleggsindustrien og emballasjeløsninger til fiske- og matindustrien. Bedriftene startet i Ålesund i 1917 og er i dag et internasjonalt industrikonsern med virksomhet på et tyvetalls lokasjoner spredt over seks land i Europa. Sunde Group omsetter årlig for om lag 3,5 milliarder kroner.