I en pressemelding mandag blir det opplyst at Lasse Tengs blir ny fabrikksjef i Polarfeed. han kommer kommer fra en stilling som Senior prosessoperatør ved Skretting ARC sin fôrteknologifabrikk (FTP).

– Jeg liker å fikse ting, uttaler Tengs i pressemeldingen..

Nå pakker han kofferten og flytter til Øksfjord i Finnmark. Ambisjonene hans er å bidra til konkrete teknologiske forbedringer og ha en fabrikk som fungerer knirkefritt.

– Jeg er av den oppfatning at det alltid er noe som kan forbedres. Det er det som er så spennende med å jobbe med produksjon og teknologi. Jeg gleder meg som en unge til å komme i gang, sier han.

Starter på nyåret

Han starter i den nye jobben 2. januar.

Før han endelig bestemte seg for å takke ja til tilbudet fra Polarfeed tilbrakte han et par dager i Øksfjord for å gjøre seg kjent med fabrikken og hilse på staben.

– Fabrikken har flinke og dedikerte folk og det som ser ut som en veldig bra linje, men jeg har identifisert noen punkter som kan forbedres, uttaler han.

– Og du er ikke redd for å flytte til Finnmark midt i mørketida?

– Nei, ikke i det hele tatt. Jeg er nok ganske karrieredrevet, så flytting skremmer meg ikke. Jeg tror det blir helt topp å bo i Øksfjord, sier Tengs.

– Dyktig mann

Utviklingsdirektør i Nordly-konsernet, Carl Erik Arnesen, er svært tilfreds med å ha fått på plass en ny sjef til fabrikken i Øksfjord.

– I en slik nøkkelstilling er det ekstra viktig å treffe med rekrutteringen, og derfor er jeg utrolig glad for at vi har fått med oss Lasse Tengs på laget. Han er en meget dyktig mann som jeg er sikker på vil tilføre oss mye i årene som kommer, uttaler han.