Styret i Måsøval har mandag ansatt Helge Kvalvik (46) som ny administrerende direktør, skriver selskapet i en børsmelding.

Kvalvik er bosatt i Trondheim og kommer fra stillingen som administrerende direktør i Boa Offshore, som har hovedkontor i Trondheim og Houston og har over 300 ansatte.

– Jeg takker styret for tilliten og ser frem til å jobbe sammen med
organisasjonen, samarbeidspartnere og styret for å utvikle selskapet videre.
Måsøval AS er et imponerende selskap som har historie, kompetanse og kultur til
å utnytte de mange mulighetene fremover. Selskapet har stort potensial, uttaler
Kvalvik i børsmeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

– Spennende fase

I sommer annonserte Asle Rønning at han ville gi seg som administrerende direktør i Måsøval etter syv år i rollen. Han går over i rollen som daglig leder i morselskapet, Måsøval Eiendom.

– Etter mer enn 25 år med operasjonelt ansvar ser jeg frem til å kunne fokusere mer på strategi og utvikling i konsernet. I min nye rolle vil jeg selvsagt følge selskapet tett og på den måten fortsette å bidra til selskapets videre utvikling, uttalte Rønning i en melding.

Arvtageren Kvalvik er utdannet sivilingeniør fra NTNU innen marin teknikk og har hovedfagsgrad fra NHH innen finans. Han vil starte i stillingen i januar.

– Styret er tilfreds med at Helge har takket ja til oppgaven med å lede
Måsøval videre. Hans ledererfaring og bakgrunn vil være til stor nytte for
Måsøval i en spennende fase. Jeg ser frem til å arbeide med Helge i den videre
utviklingen av Måsøval, uttaler styreleder Lars Måsøval i børsmeldingen.