James Kwan er utnevnt som ny administrerende direktør i oppdrettsselskapet Barramundi Group, skriver det asiatiske selskapet i en pressemelding.

Kwan har jobbet flere år i ledene roller innen markedsføring, mat og drikkevarer. Han har vært en del av ledergruppen i Barramundi Group siden slutten av 2019. Først som markedsføringssjef, og senere har han ledet oppdretts- og prosesseringsoperasjoner i Singapore.

– Jeg takker styret for tilliten til å lede selskapet på et tidspunkt hvor det fortsetter å utføre strategiske og taktiske operasjonelle endringer som vil føre oss mot lønnsomhet, uttaler Kwan i en pressemelding.

Kwan tar over sjefsrollen ved nyttår. Han tar over etter Andreas von Scholten, som har takket ja til rollen som styremedlem i selskapet. Scholten har vært administrerende direktør siden 2019.

– James er en utmerket leder med sterke meritter og en lang liste over prestasjoner i selskapet, og jeg er veldig glad for at han har akseptert utnevnelse som ny administrerende direktør i Barramundi Group, uttaler styreleder Hans den Bieman i pressemeldingen.