Erlend Bullvåg er ansatt som ny administrerende direktør i KPB AS, Kunnskapsparken i Bodø, skriver selskapet i en pressemelding.

– Han tiltrer i stillingen 1. juni, sier styreleder Ole H. Hjartøy i pressemeldingen.

Bullvåg kommer fra stillingen som førsteamanuensis ved Handelshøgskolen, Nord universitet, der han i flere år også har jobbet som dekan. Han har blant annet jobbet med Indeks Nordland, den årlige rapporten tar pulsen på næringslivet i fylket.

– Jeg ser veldig frem til å begynne i det som for meg fremstår som det sterkeste innovasjons- og analyseselskapet i landsdelen, sier Bullvåg i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

– Øke kapasitet og kompetanse

Bullvåg starter i KPB samtidig som selskapet feirer sitt 20-års jubileum.

– KPB har over tid vært en viktig partner for næringsliv og samfunnsaktører i fylket, samtidig som selskapet leverer tjenester til en rekke kunder på nasjonalt nivå, sier Bullvåg.

– Ambisjonen er at vi skal både øke kapasitet og kompetanse fremover, og at vi skal være det foretrukne miljøet i Nord-Norge, legger Bullvåg til.

Bullvåg er utdannet siviløkonom fra Handelshøgskolen, Nord universitet, og har sin doktorgrad i industriell økonomi ved NTNU i Trondheim. Han bor i Bodø, er gift og har en sønn.