Håvard Hagen Ingulfsvann er Skretting Norges nye forretningsutvikler for marine arter, skriver selskapet i en pressemelding. Ingulfsvann har flere års erfarings som fiskehelsebiolog fra Labora og MarinHelse.

Det marine teamet til Skretting Norge består nå av Martin Davidsen, Kathrine Bakkemo og Kristine Marie Bjerkestrand i tillegg til den nye forretningsutvikleren Ingulfsvann.

– For å lykkes med oppdrett av marine arter kreves det spesialtilpassede produkter som fungerer som støtteverktøy gjennom hele produksjon, fra startfôring og frem til slakt. Som verdens største fôrleverandør, har vi et bevisst ansvar for å tilby trygge og effektive fôr med fokus på fiskehelse og bærekraft. Jeg er derfor svært fornøyd med å få Håvard inn i vårt marine-team som skal være i front på den rivende utviklingen vi ser innenfor produksjon av de marine artene, sier Martin Davidsen, salgssjef i Skretting Norge.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Ingulfsvann er fra Tromsø og er utdannet fiskehelsebiolog ved Universitetet i samme by.

Skretting leverer fôr til ulike fiskearter fra klekking frem til slakting. Selskapet har produksjonsanlegg i 20 land på fem kontinent, og har tre fabrikker i Norge fordelt langs kysten. Hovedkontoret for den norske og globale virksomheten er i Stavanger.