Biomar Norge ansetter Oda Høyland som ny kommersiell direktør, skriver selskapet i en pressemelding.

Høyland tiltrer over nyttår og overtar stillingen etter Henning Laugen, som har hatt ulike lederroller i den kommersielle avdelingen i over 26 år. Han skal fortsatt støtte det kommersielle teamet i årene som kommer, skriver fôrselskapet.

Høyland har en mastergrad i marinbiologi fra NTNU, der hun spesialiserte seg på vannkvalitet og fiskeernæring i landbasert akvakultur.

– Jeg er veldig glad for at vi har klart å finne en naturlig etterfølger internt i selskapet vårt. Oda har erfaringen og markedskunnskapen, og fremfor alt drivkraften til å lede vår salgsorganisasjon og videreutvikle partnerskap med våre kunder. Samtidig er jeg takknemlig for arbeidet og innsatsviljen Henning Laugen har bidratt med i BioMar i alle disse årene – noe som har ført teamet dit vi er i dag, uttaler Håvard Jørgensen, administrerende direktør i Biomar Norge, i pressemeldingen.

Fôrselskapet Biomar driver 17 fôrfabrikker flere steder i verden. Selskapet leverer fôr til rundt 90 land og over 45 ulike arter. Selskapet er heleid av det danske industrikonsernet Schouw & Co.