Frederik Andersen er ansatt som regionsjef nord i ScaleAQ, skriver selskapet på egne nettsider. Han tiltrer stillingen 1. mars 2022.

Andersen har jobbet som rådgiver i selskapet siden 2019. Han kom til ScaleAQ fra NRS, der han var driftsleder. Parallelt med full jobb har Frederik utdannet seg på UiT innen blant annet markedsføring, ledelse og leverandørutvikling havteknologi.

– Jeg gleder meg til å bygge videre på det gode arbeidet som har vært lagt ned i regionen sier Andersen på nettsidene til selskapet.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

– Nord-Norge en meget viktig region for oss i ScaleAQ og stillingen er sentral i vårt arbeid med å serve den nordnorske delen av næringen enda tettere, sier Åsmund Håvik, salgsdirektør for ScaleAQ i Norge, og legger til:

– Vi har hatt en grundig prosess i forkant av ansettelsen og det gleder meg at en intern kandidat viste seg å være den beste til tross for flere kvalifiserte eksterne søkere. Vi har allerede startet arbeidet for å styrke regionen med flere nye rådgivere.