Allan Ødegård er ansatt som salgssjef og tiltrådte stillingen 3. januar, skriver Blue Ocean Technology i en pressemelding.

Ødegård vil ha ansvar for å bygge opp selskapets salgsorganisasjon i Norge og internasjonalt. Han kommer fra stillingen som segmentleder havbruk hos Schneider Electric Norge AS, og har tidligere erfaring fra blant annet Ocea, hvor han var produktsjef for kamera og sensorikk.

Allan Ødegård er ansatt som ny salgssjef i Blue Ocean Technology. Foto: Blue Ocean Technology

Ødegård er utdannet innen salg og markedsføring og har en lang karriere innen teknisk salg fra forskjellige bransjer. Han har også bred internasjonal erfaring, skriver selskapet i pressemeldingen.

– Allan er en knallsterk signering. Har en bakgrunn og en personlighet som passer oss som hånd i hanske. Og han deler vår visjon om energieffektive, solide produkter som virkelig gjør en forskjell for havbruksnæringen på sin ferd mot mer lukkede anlegg, og med økende fokus på sirkulærøkonomi, digitalisering – og total kontroll på utslipp, sier Hans Runshaug, daglig leder i Blue Ocean Technology, i pressemeldingen.