Slambehandlingsselskapet Blue Ocean Technology utvider staben igjen, og har ansatt Espen Kolle som servicemekaniker, skriver selskapet i en pressemelding.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Kolle har bakgrunn som mekaniker og maskinfører, med bakgrunn fra fagskole innen maskinteknikk og anleggsmekanikk og teknisk-industriell produksjon på videregående skole. Kolle har allerede tiltrådt stillingen

– Vi bygger nå serviceorganisasjonen for å møte veksten vi ser fremover, og legger stor vekt på å ha kapasitet til å være til stede for kundene også etter at anleggene er satt i drift. Espen viser allerede etter kort tid å være en svært viktig ressurs i denne satsningen, sier Hans Runshaug, daglig leder i Blue Ocean Technology, i pressemeldingen.

Runshaug var selv tilbake som daglig leder i selskapet i november. I desember ble Martin Solbakken ansatt som teknisk tegner, mens Allan Ødegård ble ansatt som salgssjef i starten av januar.