Salmar har utnevnt Ulrik Steinvik som selskapets nye finansdirektør med virkning fra 27. oktober, skriver selskapet i en pressemelding.

Steinvik har jobbet i Salmar siden 2006 og har i denne perioden innehatt ulike lederposisjoner i konsernledergruppen hvor han de siste årene har vært forbedringsdirektør.

– Jeg er glad for at Ulrik Steinvik har takket ja til rollen som Salmars nye finansdirektør. Ulrik og jeg har jobbet tett sammen i ledergruppen i flere år, og jeg ser frem til å fortsette vårt tette samarbeid. Ulriks lange erfaring og kompetanse vil være verdifull i den videre utviklingen av selskapet, uttaler Frode Arntsen, administrerende direktør i Salmar, i pressemeldingen.

Ulrik Steinvik er ansatt som ny finansdirektør i Salmar. Foto: Salmar

Flere endringer

Før Steinvik begynte i Salmar jobbet han i revisorselskapene Arthur Andersen Norge og Ernst & Young fra 1998 til 2006. Han har studert ved Norges Handelshøyskole og er statsautorisert revisor.

– Jeg gleder meg til å ta på meg stillingen som finansdirektør i Salmar og ser frem til å styrke Salmar ytterligere i tiden fremover, uttaler Steinvik i pressemeldingen.

Steinvik erstatter Gunnar Nielsen, som i september i år meddelte selskapet at han ønsket å fratre.

Tidligere denne uken ble det klart at Linda Aase har sluttet som administrerende direktør i selskapet. Samtidig ble det klart at Frode Arntsen tar over sjefsrollen.