Jim Olaisen (42) er ansatt som produksjonssjef ved Silver Seed AS på Mølnarodden i Flakstad kommune, skriver Ellingsen Seafood i en pressemelding

Olaisen kommer fra stillingen som salgsansvarlig i Polarfeed AS.

– Vi er utrolig fornøyde med at Jim Olaisen har takket ja til stillingen. Olaisens erfaring med produksjon, kvalitet og ledelse innenfor ulike næringer, gir oss tro på at dette blir en veldig god løsning for Silver Seed, uttaler daglig leder Line Ellingsen i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Olaisen har erfaring fra havbruksnæringen og industriproduksjon.

– Jeg ser frem til å lede et helt nytt og moderne settefiskanlegg. Etter mange år i fôrbransjen, blir det spennende å ta fatt på nye utfordringer. Sammen med dyktige medarbeidere, gleder jeg meg til å skape gode resultater for Silver Seed og konsernet for øvrig, uttaler Olaisen i pressemeldingen.

Silver Seed har i dag 13 ansatte og inngår som en del av Ellingsen-konsernet. Anlegget er et gjennomstrømmingsanlegg og produserer om lag fire millioner smolt, skriver Ellingsen i pressemeldingen.