Etter å ha vært direktør for kommunikasjon og HR i Pure Salmon Kaldnes i noen år nå har Per Håkon Stenhaug varslet at han slutter.

– Etter noen intense år er det på tide å slippe til nye krefter og jeg forlater derfor med lett hjerte selskapet 30 november, melder han i en pressemelding.

Selskapet leverer tjenester for den landbaserte oppdrettsnæringen.

– Seneste tre år i Pure Salmon Kaldnes kan best beskrives som en metamorfose-fase med gjennomgripende indre og ytre forandringer. Fra å være en viktig norsk leverandør av teknologi til landbasert oppdrett gjennom flere tiår har selskapet seneste året dessuten blitt rigget for internasjonale oppdrag, organisasjonen har doblet antall ansatte og teller i dag rundt 100 personer, melder den avtroppende direktøren i pressemeldingen.

Stenhaug har tidligere jobbet hos blant annet Seafood People og Veolia. Og han understreker i pressemeldingen at han ser for seg en fremtid videre innen sjømat.

– Nå skal jeg på kort sikt bruke litt tid på å ferdigstille forsømte byggeprosjekt på mitt hus som jeg kjøpte i sommer og så satser jeg etter hvert på å finne et nytt spennende oppdrag i sjømat og akvakulturnæringen, tross grunnrenteskatt, permitteringer og litt dårlig stemning i næringa akkurat nå tror jeg fremtiden er lys, sier Stenhaug.