I slutten av november ble det klart at Per Håkon Stenhaug slutter som direktør for kommunikasjons og HR i Pure Salmon Kaldnes, selskapet som leverer tjenester til landbasert oppdrett.

Nå er det klart at Stenhaug går tilbake til sin tidligere arbeidsgiver: Seafood People.

Der skal han jobbe som direktør folk og ledersøk med base i Oslo, skriver selskapet i en pressemelding.

– Jeg er svært glad for å være tilbake i Seafood People igjen, litt som å «komme hjem». Under Covid, mens mange selskaper faktisk nedskalerte, valgte Seafood People å ruste opp, utvide og tilføre mer ressurser, sånn sett er nok selskapet jeg kommer tilbake til et ganske annet enn det jeg forlot for nær tre år siden. Så er det også mitt håp at erfaringer og kunnskap jeg har tilegnet meg seneste år fra oppdrettsnæringen og RAS teknologi kan komme til nytte for kunder Seafood People jobber med, uttaler Stenhaug i pressemeldingen.

– Vi er glade

Stenhaug har også tidligere arbeidet som direktør for det nordiske rekrutterings- og bemanningsselskapet People AS, hvor han var ansvarlig for salg, kommunikasjon og markedsføring, og før den tid salgs- og markedssjef i Intrafish Media, senere jobbet han i lignende stilling for NHST, utgiver av blant annet Dagens Næringsliv og Intrafish

– Vi er glade for å ha Per Håkon tilbake på laget vårt. Med sin lange yrkeserfaring med å rekruttere og utvikle organisasjoner, er han godt posisjonert for å skape verdier både i teamet vårt og hos våre kunder umiddelbart, uttaler Thomas Bakke, administrerende direktør i Seafood People, i pressemeldingen.

Seafood People er et konsulentselskap rettet blant annet mot ledelse, rekruttering, strategi, analyse, prosjektledelse, kommunikasjon og design for sjømatindustrien. Firmaet har hovedkontor i Bergen, med rådgivere i Chile, Storbritannia, USA, Hong Kong og New Zealand.

Vet du om andre som har skiftet jobb?

Har du selv skiftet jobb, eller vet om andre som har gjort det, og som er relevant for Intrafish å omtale? Eller har du innspill til saker om arbeidsliv vi burde ta tak i? Ta kontakt med vår arbeidslivsjournalist Joar Vatlestad på epost joar.vatlestad@intrafish.no.