Stig Førre blir ny driftsdirektør for Akva Groups internasjonale sjøbaserte divisjon, skriver leverandørselskapet i en pressemelding. Han starter 1. juli.

– Jeg ser frem til å bli en del av Akva Group og det globale teamet. Jeg synes denne rollen er svært interessant med en unik mulighet til å videreutvikle både selskapet og den bærekraftige teknologien som driver bransjen fremover. Akva Group har spennende planer for fremtiden, uttaler Førre i pressemeldingen.

Førre har tidligere jobbet som kommersiell direktør og hatt ansvar for forretningsutvikling hos Scale AQ, og har hatt flere ledende stillinger i oppdrettsnæringen de siste 25 årene. Han er utdannet ved Haugesund Maritime Høyskole og er i ferd med å fullføre en lederutdanning ved NHH i juni. Han startet karrieren sin i BioMar i 1995 før han gikk over til teknologiindustrien i 2005.

På sin egen Linkedin-profil opplyser Førre at han sluttet i Scale AQ i juni 2022, og at han har hatt en pause i karrieren etter det.

Førre blir en del av Akva Groups konsernledelse.

– Dette er en spennende nyansettelse for Akva Group. Førre har en unik erfaring innen oppdrettsnæringen, og kjenner både bransjen og Akva Group. Jeg er sikker på at han vil tilføre oss mye verdifull kunnskap og drivkraft fremover. Jeg ser frem til å ha ham med på laget, uttaler Knut Nesse, administrerende direktør i Akva Group, i pressemeldingen.

Vet du om andre som har skiftet jobb?

Har du selv skiftet jobb, eller vet om andre som har gjort det, og som er relevant for Intrafish å omtale? Eller har du innspill til saker om arbeidsliv vi burde ta tak i? Ta kontakt med vår arbeidslivsjournalist Joar Vatlestad på epost joar.vatlestad@intrafish.no.