Det går fram av en melding fra notprodusenten Garware onsdag.

– Vi er veldig fornøyde med å få Olav med på laget, uttaler norgesansvarlig i Garware Technical Fibres, Pål Korneliussen, i meldingen.

– Som mangeårig lokalitetsleder i Mowi har han verdifull driftserfaring og vet hva som fungerer i praksis. Han kjenner problemstillingene og «kan språket» til lakseoppdretterne. For oss som notprodusent er det enormt verdifullt, legger Korneliussen til.

Øvereng har internasjonal erfaring som Regionsjef for Andromeda (Avramar) i Spania og har jobbet med seabass og bream i Middelhavet der Garware er en stor leverandør.

­– Han har også jobbet på leverandørsiden i Meox og er vant til å finne løsninger for kundene. For oss er dette en perfekt kombinasjon, sier Korneliussen.

– Jeg gleder meg til oppgaven og er faktisk ganske stolt av å bli en del av teamet i Garware, sier Øvereng i meldingen. Et besøk i India, hvor selskapet har sitt hovedkontor, står høyt på blokka går det videre fram.

Det indiske selskapet er verdens største produsent av notposer og lager i dag ferdige poser, tau og luseskjørt til mange av verdens oppdrettere.

Selskapet er børsnotert i India, har 5000 ansatte og en omsetning på cirka 1,3 milliarder kroner.

Hold deg oppdatert!
Skreddersy varslene dine og følg med på hva som skjer i næringa.