Tore Valderhaug (61) er valgt inn som nytt styremedlem i Nordlaks, skriver selskapet på sine nettsider.

Valderhaug er utdannet statsautorisert revisor, og er fra før styremedlem i Salmones Camanchaca i Chile, Lingalaks, Lumarine og ACD Pharmaceuticals.

– Tore Valderhaug har lang, men også fersk erfaring fra ulike roller innen økonomi- og finansstyring i en rekke ulike selskaper, også innen sjømatnæringen. Med sin bakgrunn vil Tore komplettere styret på en god måte, og jeg er veldig glad for at han nå blir en del av Nordlaks og for at vi kan nytte hans brede kompetanse i styret, sier styreleder Kjell Bjordal på Nordlaks sine sider.

Valderhaug har tre voksne barn og bor i dag sammen med sin kone i Oslo.

– Jeg synes det er ufattelig morsomt å arbeide sammen med en god organisasjon og dyktige folk, som i tillegg driver verdiskapende virksomhet og som betyr noe for samfunnet. Derfor har jeg også blitt fascinert av Nordlaks. Da denne forespørselen kom var det helt klart en utrolig spennende oppgave å ta fatt på, sier Valderhaug på Nordlaks sine nettsider.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

Nytt styre

Styret i Nordlaks består nå av styreleder Bjordal og nestleder Inge Berg, sammen med styremedlemmene Therese Steinum Berg, Robin Harald Berg og Valderhaug. Valderhaug kommer inn i Nordlaks sitt styre etter at styremedlem Stein Valle gikk bort i høst.

– Stein var en viktig bidragsyter for at Nordlaks er det Nordlaks vi kjenner i dag, både som tidligere leder av Smolten AS og som styremedlem i Nordlaks. Han ville skape verdier og utvikling med utgangspunkt i sjømatnæringen, og var alltid tydelig på at det i Nordlaks måtte skje med en solid lokal forankring. Vi vil savne Stein for hans engasjement for Nordlaks, hans faglige bidrag og for hans utrettelige pågangsmot og gode humør. Vi skal passe på å ta med oss arven etter Stein i den videre utviklingen av Nordlaks, avslutter Bjordal.