Det kommer fram i en børsmelding fra selskapet. Selskapet er likevel optimistiske og viser til driftsinntekter på 20 millioner kroner i andre kvartal i år, en økning på 57 prosent sammenlignet med tilsvarende periode i fjor.

- Å ekstrahere høyverdige ernæringsstoffer og medisinske produkter fra lavverdi råstoff fra lakseproduksjon er kjernen i vår forretning, og jeg er glad for å se at vi har en betydelig framgang i andre kvartal, selv i et markedsmiljø sterkt påvirket av covid-19-pandemien. Omsetningsveksten er særlig drevet av den suksessfulle kommersialiseringen av lakseoljen vår, samt proteinpulver. Begge disse produktene har bevist helseeffekt som gjør dem attraktive i markedet. Vår nyeste distribusjonsavtale med en global forhandler med sterk tilstedeværelse i Storbritannia og Spania er er klart uttrykk for kvaliteten på våre produkter, sier administrerende direktør i Hofseth Biocare, Roger Hofseth, i meldingen.

I mai ble det kjent at selskapet forberedte en studie med lakseoljekapsler for personer som har fått akutt lungesviktsyndrom (ARDS) som følge av Covid-19. i juni ble undersøkelsesprotokollen for fase 2-studien med lakseoljekapsler godkjente av kanadiske helsemyndigheter og studien vil starte opp.