Raaholt kommer fra en direktørstilling i BMO Entreprenør AS, et datterselskap av Endúr. Aleksander Rød vil overta Raaholts stilling i BMO, fremgår det.

Raaholt eier om lag 4,3 millioner aksjer i Endúr gjennom Råbjørn AS.

– Vi er veldig fornøyd med at Jeppe Raaholt har sagt ja til å fylle rollen som konsernsjef. Han er en kommersielt orientert leder med trackrecord fra vår industri. Med denne utnevnelsen tar vi et stort steg i forhold til videre utvikling av gruppen og kapitalisering av markedsmulighetene som finnes, uttaler arbeidende styreleder i Endúr ASA, Pål Reiulf Olsen, i meldingen.

Raaholt eier 4.302.417 aksjer i Endúr gjennom sitt investeringsselskap Råbjørn AS.

Det er Aleksander Rød som tar over som administrerende direktør i BMO Entreprenør for Raaholt. Rød, har ledet selskapets avdeling for spesialprosjekter de siste fire årene. Han eier for øvrig 2.149.417 aksjer i Endúr gjennom sitt heleide selskap Alero AS.

Endringene skjer etter at Hans Olav Storkås tidligere denne måneden trakk seg som toppsjef i Endúr. Avgangen kom en dag etter at det ble kjent at selskapet er i brudd med sine lånebetingelser. Storkås ble ansatt januar i år.