Det opplyser selskapet i deres kvartalsrapport.

Omsetning i kvartalet var 193,0 millioner euro (122,1), mens driftsresultatet utgjorde 24,9 millioner euro (10,6).

– Sterkt kvartal

– Bewi leverer enda et sterkt kvartal. Dette drives frem av sterk etterspørsel og vekst, fortalte Bewi-sjef Christian Bekken under presentasjonen.

Han peker spesielt på matemballasjevirksomheten i Norge.

– Fiskekasser i Norge stikker seg spesielt ut, fortalte finansdirektør Marie Danielsson under sin del av presentasjonen.

I 10.15-tiden onsdag, i etterkant av presentasjonen, er Bewi-aksjen ned rundt fem prosent.

Finansdirektør i Bewi, Marie Danielsson. Foto: Webcast

Emballasje-, komponent- og isolasjonsleverandøren Bewi ble startet på øya Frøya i Trøndelag i 1980, og ble grunnlagt av Bekken-familien. Siden den gang har selskapet vokst blant annet gjennom en rekke oppkjøp, og selskapet ble notert på Oslo børs i 2020.

Bewi-sjef Christian Bekken. Foto: Webcast

Kjøpt flere konkurrenter

Trønderselskapet har kjøpt opp flere konkurrenter den siste tiden, og i går ble det kjent at Bewi har lagt inn bud på resterende aksjer selskapet ikke allerede eier i det polske selskapet IZOBLOK pólka Akcyjna.

Kursen i budet er 50,41 zloty, som tilsvarer en samlet sum på rundt 6,4 millioner euro.

Det er ventet at transaksjonen blir gjennomført 2. februar 2022.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Bewi har ferdigstilt forhandlingene med det belgiske isolasjonsselskapet Kemisol Group, og erverver samtlige aksjer i selskapet, og i oktober kjøpte trønderne emballasjekonkurrenten Jackon, et famileeid selskap med base i Fredrikstad.

Bewi varslet for øvrig i dag, onsdag, at de har intensjon om å utstede obligasjoner for inntil 90 millioner euro under det eksisterende senior sikrede obligasjonslånet med en ramme på 250 millioner euro der utestående er 160 millioner euro.

Provenyet fra utstedelsen skal benyttes til generelle selskapsformål, inkludert oppkjøpet av Jackon Holding.

Flere fabrikker

Tidligere i år etablerte Bewi en ny fabrikk ved Senja, hvor selskapet har en langtidsavtale med Salmar. Ifølge kvartalsrapporten er produksjonen der allerede i gang, og er ventet å skaleres opp i neste kvartal.

I tillegg fortalte selskapet om sine planer om å sette opp en ny fabrikk på Jøsnøya på Hitra i mars i år.