Det skjer gjennomm selskapet Lioness AS, et selskap kontrollert av Runar Vatne. Han har i dag, torsdag, kjøpt 150.000aksjerr til en pris av 46,40 kroner per aksje. En handel på nær 7 millioner kroner.

Etter dette kjøpet eier Vatne Equity AS, også et selskap eid av Vatne 5.000.000 aksjer o Lioness AS 400.000 aksjer i Atlantic Sapphire. Dette utgjør totalt 5,9 prosent av aksjene i selskapet.

Kjøpet skjer dagen etter at det ble kjent at Skretting har intensjon om å bygge en fôrfabrikk for landbasert laks i Florida for å betjene Atlantic Sapphires fôrbehov.

Dersom fôrselskapet får på plass alle tillatelser de trenger for å bygge et slik fôranlegg vil det komme en endelig beslutning ominvesteringg ble det opplyst i meldingen.

Skretting vil etter planen bygge og finansiere fôrfabrikken mens Atlantic Sapphire forplikter seg til å hente det meste av fôret sitt fra Skretting over en viss periode.

Atlantic Sapphire-aksjen stiger på børsen i dag og om settes i skrivende stund for 47,55 krone – opp 7,7 prosent fra start.