Finansdirektøren i Mowi: Må sørge for at oppdrett blir definert som en bærekraftig næring

– Mange andre grønne selskaper og bransjer har sine «fan-klubber» og dette savner jeg for vår næring, sier Kristian Ellingsen.

Finansdirektør Kristian Ellingsen under presentasjonen av førstekvartalsresultatet. – Jeg har ansvar for finans, regnskap, skatt og økonomistyring, samt IT-området og innkjøpsfunksjonen. Så arbeidsdagene er svært varierte, med stadig nye problemstillinger. Rollen krever en balanse mellom å holde oversikt samt å ha nødvendig detaljkunnskap, men til syvende og sist er jeg helt avhengig av alle de flinke folkene vi har i Mowi, sier Ellingsen om jobben.
Finansdirektør Kristian Ellingsen under presentasjonen av førstekvartalsresultatet. – Jeg har ansvar for finans, regnskap, skatt og økonomistyring, samt IT-området og innkjøpsfunksjonen. Så arbeidsdagene er svært varierte, med stadig nye problemstillinger. Rollen krever en balanse mellom å holde oversikt samt å ha nødvendig detaljkunnskap, men til syvende og sist er jeg helt avhengig av alle de flinke folkene vi har i Mowi, sier Ellingsen om jobben.Foto: Skjermdump
Publisert 10. December 2020, kl. 11.36Oppdatert 11. December 2020, kl. 08.30