Bernt Martinsen (62) blir ny administrerende direktør i Pharmaq, skriver selskapet i en pressemelding. Martinsen starter i sin nye stilling 1. november med hovedarbeidsplass i Oslo. Martinsen, som kom fra stillingen som global salgsdirektør, tar over etter Morten Nordstad (62).

– Med Bernt Martinsens forretningsforståelse, kunnskap om markeder og organisasjonen, kombinert med hans formelle bakgrunn som veterinær, er vi sikre på at han vil ivareta kundene og organisasjonen på en best mulig måte, og sikre at Pharmaq fortsetter å levere innovative kvalitetsprodukter til våre globale kunder og partnere, sier Glenn David, Zoetis viseadministrerende direktør, i pressemeldingen.

Nytt nyhetsbrev!
Nå kan du abonnere på nyhetsbrevet vårt om Arbeidsliv, og få journalist Joar Vatlestad sine nyhetsbrev rett i innboksen annenhver uke.

– Med stor ydmykhet

Martinsen er utdannet veterinær fra Norges veterinærhøgskole og har mer enn 25 års erfaring fra arbeid innen fiskehelse. Han har også en doktorgrad i farmakologi på fiskesykdomsterapi til oppdrettsfisk. I sin yrkeskarriere har han hatt ulike roller innen forskning og utvikling, klinisk utprøving og salg.

– Det er med stor ydmykhet og entusiasme jeg nå trer inn i en ny rolle i Pharmaq, og sammen med et sterkt team og dedikerte kolleger vil vi fortsette å jobbe tett med kundene for å forstå deres behov og bringe innovative løsninger til oppdrettsnæringen, sier Martinsen i pressemeldingen.

Pharmaq er et selskap innen vaksiner og innovasjon rettet mot akvakulturnæringen og en del av Zoetis, et selskap innen dyrehelse.