Marte Hagen Røe og Deepo Singh er begge ansatt som meglere (exchange broker) i Fish Pool, skriver selskapet i en pressemelding.

Røe skal jobbe med kundekontakt på handelsbordet, samt salgsarbeid i Norge og Europa. Hun er nyutdannet innen salg- og markedsføringsledelse fra Høyskolen Kristiania i Bergen, og studerte før det kriminologi i Florida ved University of Tampa. Hun er født og oppvokst i Innlandet milevis fra kysten, og har ingen direkte erfaring fra sjømatsbransjen, men gleder seg likevel stort til å lære seg mer om denne spennende og voksende bransjen, skriver Fish Pool i pressemeldingen.

FISH POOL

  • Børs for finansielle laksepriskontrakter, med Nasdaq OMX som sikrer oppgjøret. Har kontor i Bergen
  • Søren Martens er administrerende direktør
  • Etablert i 2005
  • Omsette i 2020 for 15 millioner kroner med et driftsresultat på 5 millioner

Singh skal primært jobbe på handelsbordet og være kontaktperson mellom Fish Pool og markedet. Med erfaring fra bank, megling og Horeca vil han tilføre handelsbordet mer kompetanse. utdannelse innen økonomi, og forretningsjus fra BI Handelshøyskolen kommer godt med i jobben, skriver selskapet i pressemeldingen.

– Gjennom pandemien og de ekstreme prissvingningene i år har viktigheten av prissikring av laks blitt tydeliggjort og Fish Pool har opplevd økt interesse for sine produkter fra aktører i inn- og utland. Med Marte og Deepo på laget vil vi få mer kompetanse og kapasitet for å håndtere veksten, og vi gleder oss til å slippe de nye ansatte løs på både nye og eksisterende kunder, uttaler administrerende direktør Søren Martens i pressemeldingen.

Fra før er Simen Thorbeck leder for handel og Arturo Goodwin er forretningsutvikler.