Tomas Okstad (40) er ansatt som ny investeringsdirektør i Frøy Kapital. Mens Thomas Hanssen er ansatt som analytiker. Begge begynner i selskapet over nyåret.

Okstad kommer fra Steinkjer og har de siste 14 årene jobbet i Nordea Investment Banking. Der har han blant annet vært innom oppdrettsnæringen etter å ha vært direktør med fokusområder innen akvakultur, infrastruktur, kapitalmarked og M&A.

— Frøy Kapital vil i årene som kommer investere betydelige beløp i å utvikle virksomheter langs kysten. Både arbeidsplasser og verdier skapes i kystkommuner under et norsk eierskap, og jeg ser frem til å bidra i dette arbeidet, sier Okstad i en pressemelding fra Frey Kapital.

Hanssen (31) hører til i Trondheim. Tidligere har han jobbet som senior revisor hos Ey, senior kreditt analytiker hos Nordea og som controller i GK.

— Jeg ser frem til å ta fatt på jobben i Frøy Kapital, og til å jobbe med noen av de mest spennende næringene vi har i Norge, nemlig fiskeri og havbruk samt tilknyttede næringer, sier Hanssen i pressemeldingen.

Frøy Kapital opplyser samtidig at de med ansettelsen av Tomas Okstad etablerer et kontor i Oslo.