NYHETER

Se alle artikler

Sekkingstad endrer eierstrukturen

Etter nærmere 30 år som partnere deler Konrad Sekkingstad og Bård Sekkingstad familiekonsernets selskaper mellom seg.

Bård Sekkingstad overtar Konrad Sekkingstad sine eierinteresser i Trient AS, holdingselskapet som blant annet eier Sekkingstad AS og Skagerak Salmon A/S. Konrad Sekkingstad overtar Vindhammar Eiendom AS, som eier konsernets industri- og kontoreiendommer, ifølge en pressemelding.

Transaksjonene vil ikke merkes i daglig omgang med selskapet. Konrad Sekkingstad fortsetter som innkjøpsdirektør. Bård Sekkingstad vil ha ansvar for daglig drift og utvikling av nye prosjekter, slik han også har i dag.

Endringene som gjøres i struktur bekrefter også konsernets planer for videre drift av selskapets aktiviteter på Skaganeset, for de som måtte ha fryktet at satsingen på den nye, revolusjonerende slaktebåten «Norwegian Gannet» skulle skje på bekostning av arbeidsplasser og aktivitet på Sotra.

- Sekkingstad har lange tradisjoner og Bård og jeg har jobbet sammen i mange år for å bygge opp selskapet til en sunn og sterk aktør i bransjen. Vi er derfor veldig glad for at vi har funnet gode løsninger for våre familier, og ikke minst for selskapene slik at de kan utvikles videre, sier Konrad Sekkingstad.

---

Hold deg oppdatert på hva som skjer i norsk og internasjonal oppdrettsnæring – følg oss på Facebook, Linkedin og Twitter, eller abonner på vårt daglige nyhetsbrev.