NYHETER

Se alle artikler

Pål Korneliussen går av i IntraFish og Fiskeribladet

Pål Korneliussen går av som publisher i IntraFish Media og Fiskeribladet.

Korneliussen (53) har jobbet i IntraFish i snart 18 år, og har funnet ut at det er på tide å gjøre noe annet. Han har vært publisher i Fiskeribladet siden 2011. Han vil fortsette i jobben ut sin oppsigelsestid på et halvt år.

– Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror at diskusjonen etter konsernsjef Gunnar Bjørkavågs avgang utløste noe i tankene mine. Han hadde tjent NHST Media Group 18 år, han er i 50-årene. Kanskje var det på tide for meg også, sier Korneliussen og legger til:

– Jeg ble 53 denne måneden, så jeg har rundt 15 års arbeid igjen i meg. Hvis jeg skal lære noe nytt, må jeg begynne snart. Jeg vil gjerne ha minst en god runde før jeg gir meg, sier han.

Korneliussen påpeker at det er viktig for han å understreke at det ikke er noen hendelse som har ført til denne beslutningene.

– Jeg er ikke blir bedt om å forlate jobben. Jeg gjør ikke dette for å tilbringe mer tid med familien. Jeg gjør dette slik at jeg fritt og åpent kan se etter den neste beste jobben i verden. Når beslutningen var tatt føltes det feil å skulle holde dette hemmelig for mine kollegaer.

– Det er imidlertid veldig emosjonelt for meg. IntraFish og Fiskeribladet har vært en stor del av livet mitt i mange år, og jeg har gode minner, gode kolleger og mange venner her. Jeg har hatt en spennende reise med å være med å bygge opp, globalisere og digitalisere IntraFish, sier han.

Direktør for NHST Globale publikasjoner, Svein-Thore Gran, beklager at Pål Korneliussen har bestemt seg for å forlate IntraFish og NHST.

– Pål har vært en viktig del av å bygge opp vår sjømatportefølje til den nasjonale og globale posisjonen vi har i dag. Jeg skulle ønske vi kunne beholde ham i selskapet men siden han har brukt de siste 18 årene i IntraFish, forstår jeg hans ønske om å prøve noe annet, sier han.

– Jeg vil gjerne benytte anledningen til å bekrefte vår forpliktelse til IntraFish, Fiskeribladet og sjømatnæringen, legger Gran til.